april FoOL

haiyooo.. arini april fool! n harini jugak surat resign aku kena sign ngan manager yang aku tak suke tuh!~ semalam dia cam nak pujuk aku, tapi arini cam sikit pon tak pujuk. hahaha. dia nak amek ati jek la tu maknenye! teringat aku kat citer member aku, dulu dia penah nak sign surat resign sorang agent ni, pastu dia buat2 tanye kat depan agent tu, “kenape nak resign. sayang la kalau u resign, u boleh perform” lebih kurang la ayat dia. pastu nanti lepas agent tu dah blah, dengan suka hatinye dia cakap “i saje je cakap macam tu, nak jaga hati dia” soooo.. tak ke pundeknye orang camtu???

so, enuff bout dat boring n ugly punye perangai. buat sakit hati nak pk2. then arini memandangkan april fool, teringin la nak memainkan orang. hahaha. jahat nak mampos. tapi ekceli aku buat tu takde la jahat mane pon, tapi memang impak dia kuat gak la. aku mintak tolong kat devika kol zura, cakap aku kena masuk spital pasal pengsan kat opis. pastu devika buat bebetul, memang sampai ke malam la kan aku kena marah ngan zura pasal dia dah terkejut giler. immmm sooooorrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! tapi atleast aku tau la dia sayang giler kat aku kawan dia yang tak bape nak baik nih. tapi berbaloi ke? aduhhsshhhh!!! mintak ampun ujung rambut ujung kuku kaki!! seriously!~ tahun depan tak buat lagi!

Kelly Clarkson – If No One Will Listen

Maybe no one told you there is strength in your tears
And so you fight to keep from pouring out
But what if you unlock the gate that keeps your secret soul
Do you think that there's enough that you would drown?

If no one will listen
If you decide to speak
If no one's left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still

No one can tell you where you alone must go
There's no telling what you will find there
And, God, I know the fear that eats away at your bones
Screaming every step, "Just stay here"

If no one will listen
If you decide to speak
If no one's left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still

If you find your fists are raw and red from beating yourself down
If your legs have given out under the weight
If you find you've been settling for a world of gray
So you wouldn't have to face down your own hate

If no one will listen
If you decide to speak
If no one's left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still

If no one will listen
If you decide to speak
If no one's left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still
I will be here still

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: