lelong2 handbeg handbeegggg beeekkkk

ha pilih pastu sms aku keputusan. lol

ada 2 je ni weh

dalam bunge2 hehehe

untuk beli handbeg ni sms – AFUNDI HAFIZ dan send ke 32999 hehehehe nanti aku reply. :p

gambo ni dari subhikarim.com

huh… mc lagi?? ngahahaha.. sukati aku lerr.. aku sakit mata. so? mc la. :p aku tak keja arini. terus tak banyak citer, pack2 baju, ps2, slr, hdd 500gb 160gb bawak balik kg. sempoi giler cuti 4 ari. jangan kena buang keja lak dah ler.

pagi tadi tetibe tah datang dari mane dalam hati aku ni, aku nekad nak teruskan kerja sekarang sampai ke maksimum ar. maksudnye sampai kena panggil nanti ngan bos “awak ni tak bagus macam sampah, bole blah sekarang!” baru aku blah la. tapi kalo dapat better offer ofkoz la aku blah. hehe

apesal tetibe ade gamba hafiz? tah. tetibe aku teringat yang esok final AF7. aku tak rase yang lain PATOT jadi JUARA SELAIN HAFIZ. tapi semua kat tangan pengundi yang banyak kredit la.. lol

yang beg pulak, pesal tetibe ade gambo handbeg dalam ni? aku bukan meniaga online k… (tapi ok gak kalo aku bebetul bisnes kan… hehehe) sebab aku ekceli tadi merayap2 kat KL, so beli la 2 sebab murah dari harga kat the street the curve tu…

2 comments
  1. Abah said:

    Yayy aktif gak ko memblog. Naper tak habaq awal2…aku dah update link ko dah. Pasnih kalo malas sangat nak ngapdet, ko post gambar2 cantik kau tu jer. Orang pon lagi suke tengok gambar dari membaca kan (matila mengaku salah seorang dasar pemalas) tapi citer la sket gambar ko tu kan…

  2. ebikko said:

    aaaaa aku bukan malas update dooo tapi aku takde net kat umah, tu yang payah tu. ikut kan aku, sentiase jek nak apdet walao takde orang bace. haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: