bekminten

salam petang. lame dah tak bersenam. so time cuti panjang ni la nak merase main bekminten balik. semangat gile aritu siap beli raket baru untuk bawak balik kampong ni. merase la pakai yonex vas gitu rase semangat rashid sidek (ketinggalan zaman betul).

arini takde sape pon sms aku. bosan gile babas. bace forum orang lain cam berjuta jek aktiviti korang kan. aku? ngaaaangaaa jek laa. hahaha. ermm… zura mesti bz arini. tahlil. dia pon tak sempat da nak reply sms aku. takpe la beb, ko settle la pape yang patot kat kg. sori la aku tak dapat datang pilah. iring doa dari jauh je la.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: