aktiviti isnin

yeah! akhirnye merase gak ape perasaan orang takde kerja! ngahaha. boring siot! dah seminggu aku tak kerja. melepakkkk jek kat umah. boring giler. nasib baik la dok kat kg. takde la duit aku keluar. nak check dulu pape yang patot kena bayar.

1. rumah

2. api

3. astro

semua dah settle,  senang ati aku. ape aku buat kebelakangan ni? main farm2 jadi petani siot. gile betul. dah jadi ketagih. bahaya!

game ni ala2 sim la cume main kat fb. ngaaa… bile aku tido semalam pokok aku abis dah terbuang jek. huhuhu

arini pagi, pi bando (dah nak tengah hari sebenarnye) pnas giler tunggu bas! rentung kaki aku. mujur bawak payung. memula pi cimb bank, pastu pi maybank. merayap kat the store, beli album beli dvd los n faun cetak rompak (mati kena tangkap) pastu makan kat kedai nama rabbit. then jalan balik pi rhb bank lak. pastu pi bayar saman abg napi kat balai polis depan muar traders. kena 200. ngahahahaa. pastu?

jeng2 pi potong rambut kat mamak. bukan aku yang potong rambut tapi ayed la. pastu balikkk….

balik2 panas giler kat dalam bilik tapi aku gagah jugak main farm tu. hehe dah petang ngam2 kul 5 ayed ajak main badminton tapi tengah panas lagi daa… dalam 5.45 baru keluar main badminton. pastu, ayu lak datang. aku main ngan ayu la bedminten. skali bola sangkut kat pokok manggis. aku pon dengan kompiden la amek pakai raket. pastu.. tetibe aku rase jari aku bengkak. macam ni.

ni jari aku ok. bukan pokok buluh!

tapi aku buat bodoh jek la. da lebam2 tu. tah antu ape yang gigit aku tetibe jek kan. perlawanan antara malaysia menentang india tetap diteruskan. pastu kak nor lak datang. aku main ngan kak nor gak best sebenarnye main badminton ni. abis terkeluar peluh aku sebaldi. (geli betul)

2 comments
  1. Abah said:

    sib baik ko sexplain tu tangan ko. first2 mmg aku ingat pokok ape kan sbb ko kan ske hamik gambar national geograpik sepesel ni…

    Nak join men bedminton! Harus harus dan harus gigih bersenam lagikkk

    • ebikko said:

      ngaaa memang aku pon memule ingatkan cam gambo pokok. so supaye orang tak salah paham memang kena la buat explaination. hahaha. aku mmg suke rancangan national geograpik beb.. syok la.. kalo ade lens 200mm nanti leh amek gambo ngendap plak. macro ker.. syoknyeeeee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: