farm town

sangaaaaaaattttttttttttt bahaaaayyyyyyyeeeeeeee gaaaaaaammmmmmmmeeeee niiiii!!! siyessss oooooo gile! aku takut nanti kalo aku dah takde internet aku termimpi2 terngigau2kan game ni! arkhhhhh… camne aaa.. ??? tula gatal pi main sape soh? ngaa

ari selase takde aktivit menda pon. sempat gak la snap2 gambo ngan ayed kat dalam hutan. hahaha. ape la yang dapat gambo dalam utan belakang umah atok aku tu? takde maknenye! pastu tetibe ade bunyik cam “potpotpotpotpot” ayed dengan muke kompiden jerit “makkkcciiikkk kentot!” cis.. dia tatau tah antu ke ape yang buat bunyi tu dalam hutan! pastu, jap lagi dalam 2-3 minit bunyik lagi. ngaa.. tau takuttt…dengan aku2 skali berdiri bulu ape yang ade la bulu. terus ajak balik. hahahaha

petang belasah main badminton sampai banjir kilat. tu pon sejam jek yang larat. gemuk la katekan. lawan pulak dengan kak nor yang tak berape nak gemuk. so memang aku ni banjir ler. tetengah main ni, si ayed dok amek gambo ar video ar tahape2 la, jadi net la. kire dia aktif la jugak. pastu tetibe kuar statement dia “makcik gemuk tapi kuat!” aaaa.. sentap kejap. muakakakaka. kuat main badminten katenye.

semue ijo2 belake. macam rancangan national geographic pulak dah rase blog aku ni. ade aku kesah? nak yang tak ijo ni dia…

ari rabu buat ape? buat bodo jek la.. main farm tak hengat2 dunia. pastu petang pi paso malam kat batu 6.beli buah, kain telekong baru, rojak petis, rojak campur, ayam percik, jeruk, jagung, sayur kangkung. semuenye makan. tengok size la. ngahahaha

2 comments
  1. chuka said:

    canteekla gmbar ko amik ni..sudah pandai skg..good job..hehhehe

  2. ebikko said:

    hehehe mekasih. belaja slow2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: