nasib

tiap orang ade nasib masing2. tapi tuah dengan malang tu macam adik beradik kan? bile kite rase bertuah, mesti malang pon datang menyusul lepas tu. raya aritu, mmg sangat seronok kat kampung. tapi, malang yang datang bertimpa2 pulak.

1. rumah kena pecah masuk, pc, astro, duit dalam tabung semua ilang

2. kena report astro, p1 w1max

3. astro – kena amek decoder yang pinjam dulu sebab baru punye stok takde. so kiteorang takleh nak pi amek sendiri decoder yang pinjam tu, kena bayar rm50. nanti dapat yang baru bayar lagi rm50

4. p1w1max – nak terminate line, kena penalti rm299. duit duit…

5. usb kat office dah kena block.. dahla aku punye 500gb hdd dah kena rembat, so sekarang sangap la tak dapat nak download pape. dapat donlod pon tengok kat opis jekla which is so tak best! sebab ape? sebab agak2 la woi.. takkan nak tengok movie kat opis. gile per

6. facebook pon semalam kena block. mujur arini dah ok. tuah dah datang balik ker??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: