rubik cube

semalam sambutan raya  korban. wajib la kan balik kampung. arini ade korban yang family buat kat segamat tapi kiteorang just tunggu lembunye kat muo jek. tengah hari tadi sume dah settle. malam ni tadi baru lepas bbq. mmg lazat la. pakcik aku yg tukang perap n bakar, amir pulak tunjuk skill buat mayonis thousand island tapi just gune mayonis + cili sos. ahaha. mmg sedap gak la.

ape kena mengena ngan rubik cube? arini aku belaja sket2 ngan si hafiz camne nak settlekan rubik cube yang dah beberape minggu terbengkalai kat dalam keta tu. so si hafiz ni mmg pro jugak la. kalo tak silap last time jumpe mmg dia ade main menatang tu. tapi mase tu baru nak berjinak. amek mase gak dia nak belaja. so skrg dah menurun kepade aku plak. tapi mmg pening jugak la. pasni kena belaja kat youtube plak ler…

4 comments
  1. azia said:

    heyy.. aku pon ade rubik cube tu. n aku dah reti!! ahahaha.. dah lame dah reti sbnrnye. tp tetibe cam trend kt skolah adek aku time aku balik cuti summer aritu, so aku pon cam refresh balik la memory aku. huhuhu..

  2. ahmoi said:

    best lerrrr main tuuu….

  3. ebikko said:

    hehehe mmg best pon.. dah hafal dah sume formula. muekeke

  4. ebikko said:

    adui lame betul baru aku reply kan. hakhak. aku pon dah master dah main rubik cube tu. ingat nak cuba yang 5×5 tapi mahal la pulak. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: