macam tak percaye

harini update blog lagi. biase 1-2 bulan sekali pon liat. semalam gaji so dapat la duit extra sket. belanje zura makan kat McD. hahaa tu je yang termampu. kesian sungguh. nak ke carls jr jauh sangat. takkan semata2 nak makan nak pegi sampai ke sunway atau ke OU. tak masal sungguh. lain ler hari minggu. tu pon si zura letih katenye, nak ajak take away je. tak best sungguh. tapi alang2 dah sampai sana, last2 makan kat situ jugak. nak amek gambo, lupe plak bawak handphone. punye la tak penting handphone tu kat aku sampai keluar pi jejalan pon tak bawak. isk2. kalo orang lain mmg kompem la takleh tinggal kot?

pagi tadi hot chat citer pasal lagu ape yang terngiang2 kat telinge korang. ade sorang mamat tu tak silap aku dia terngiang lagu halimah jongang. hehehe. daaahhh aku pon terngiang2 sampai sekarang ni lagu jonggang jonggang jonggang… aduh menjangkit sudah.

> download mp3 halimah jonggang <

otw pi keja, benti kat sg merab beli nasi lemak berlauk ayam sambal. so buat lunch jekla since aku dah makan fries n curly fries balance semalam dari mcd tuh. pastu sakit perut pulak pepagi hari. dah melabur kat rumah tapi stok banyak sangat. so kena pulak keluar pegi ke shell memandangkan air kat opis ni tak berjaya disambungkan lagi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s