F29

alhamdulillah harini dapat kol panggil interview untuk penolong pegawai teknologi maklumat. tenkiu sangat2 dkat seph sbb tlg pas resume den kat pegawai dia. harap2 interview sume nanti berjalan lancar. interview next week hari selase kat library raja uda shah alam. kul 9pg.

so arini dok riki2 jalan nak ke sana sesambil tu amek tips2 yang ade kat google tentang soalan2 interbiu yang bakal ditanye. wlaupon den ni takde kelulusan dalam bidang teknologi maklumat, tapi pengalaman tu akan digunekan sepenuhnye lah. berserta ngan sijil2 yang ade tu bleh laku kot insya allah.

pening kepale ngan x-housemate tak settle lagi. so arini dalam keadaan terpakse kene gak gerak ke damansara. nak menegakkan benang yang basah tak gune gak. so biar la benang terus bengkang bengkok. tapi taktau nak bengkok sampai bile. huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: