naga

malam semalam pi tengok how to train your dragon. cite ni memang best dan lain daripade citer2 yang biase kite tengok kat wayang. CGI dia pon mmg ganas, grapik bapak punye smooth giler. dan dragon2 yang ade dalam citer tu semue cecomel sangat, tak sangka lak dragon sungguh jinak. (cheh.. tipu sungguh)

dah masuk 5 hari sejak arwah din beramboi meninggal. rase sedih tu masih berbekas lagi. takde pengganti. confirm. nabil? chit! kalo leh pon mebi aku tergelak tengok sepah la. tapi dieorang pon mulut tak selaju arwah. aku dah follow lama dah arwah ni. kat fb pon aku perasan dulu memula dia rajin gile tukar2 profile pic. tapi tetibe mebi dia bz sangat, profile pic pon da jadi gambar yang takde muke tu. kehilangan din beramboi dirasai oleh beribu peminat. terutama aku rase skrg ni dia mmg famous kat radio era. walaupon aku pepagi mmg layan hot, tapi kekadang alih gak ke era untuk dengar drama sebabak tu. tapi dia meninggal ade gak terbit isu kat fb. sorang budak hingusan yang sangat bodoh telah menaikkan kemarahan ramai pihak. dan budak tu sangat berani berkata2 tanpa berfikir. ape la ke sengal sangat budak ni. sesia kena sumpah dan maki hamun semua orang…

d90 turun harga? tulah menurut sumber2 kat forum. dieorang ade yang dah pi beli kat YL camera shop kat pudu plaza tu. kalo tak silap, body d90 sahaja dah jatuh menjunam sampai 2.5k sekali ngan memori kad 4gb. ganas kan? malam ni nak kene pi YL nak serbis kamera d70. huhu. my new toy. seken jek. gear skrg – d70, 18-55mm, 50mm 1.8f, nissin di622, digieye tr 4500. =))

dan dalam mase seminggu lagi, adobe photoshop cs5 nak launch. leh la beli cetak rompaks. heeeee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: