banyaknye

wah selain facebook, twitter, memacam lagi ek application yg ade kat internet sekarang ni. bersepah2. sampai tak terlarat nak ikut. nak update sini sana. kalo yg minat ngan graphic leh join deviantart. ade pulak tumbler, xanga la tah ape menda lagi la.. sekarang aku kat kampung. rilek2 hujung minggu. tapi bulan ni mmg parah, nak kene renew road tax, renew lesen, servis keta…. -_-” dead!

6 comments
  1. abah said:

    Aku suka template ini. Apekah. Very MAC.

    Arghh jelesnye tgk banyak dah gambar ko shoot.

    Bilela aku ade masa niiii

  2. ebikko said:

    ko tatau aku pon terhegeh2 tiap2 ari cari tempat mane nak amek gambo. hari2 lalu tempat yg same, p opis. mujur la dok area putrajaya ni ade la mase lari2 sket

  3. abah said:

    Oh ye keee. Keep up the good work!!! Santek2 i loike.

    Ei updatela blog. Jangan jadi cam blog aku plis

  4. ebikko said:

    hahaha ok2 sabar2 aku cam tak bape sehat seminggu dua ni

  5. chuka said:

    weiii updatela blog ni..bile2 da boring2 leh aku bace..heheheh

  6. ebikko said:

    ahaaaa… hehehe nanti ah weh, takdo mook. hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: