pemalas

ye memang pemalas. bile nak buang sikap ni tatau la. harini jugak kene buang sikap ni. asik tiap ari termenung depan pc. nak jadi ape? huhuhu. aku kenaaa gak apdet gamba kelate aritu. nak edit gak n tambah koleksi project 365. dah lame sangat tertangguh!

anyway, kelas aritu mase yang 22hb aku decide ntuk pegi kelas kacuk (khairul hazwan) kat i-city shah alam. kelas start 8.00am abis 2pm tapi aku gerak dari putrajaya 8.00am gak, then zura speed sampai shah alam 8.15am pastu pusing2 cari i-city kat mane (tak penah pegi ok..) sampai before 8.30am la. sampai2 ade sorang je pelajar. wakakaka. mmg lawak la. tapi bagus gak so kacuk ni leh la fokus ngajo. n tak memasal kekawan aku (zura ngan bedot) dapat belajo sekali FREE!🙂

gambo2 yg dapat aku belajo amek kat kelas kh.

kacuk ngan suka bumi

model yg comel2 dan cantekkkkk. zura ngan bedot

pastu dah kul 1.40pm camtu kiteorang blah terus gerak ke IKEA sebab aku dah janji nak belanje meatballs. so melantak puas2.

ikea meatballs

petang tu anto bedot ke putrajaya balik, then dalam kul 6pm aku ngan zura gerak ke port klang (p makan seafood! yes2!) trip petang ni dijoin oleh zura, su, bob, hanis n husband. ingatkan lepas makan tu terus nak balik, tapi terpandang pulak lampu icity tu memalam kemain lawo, so pusing balik n amek gambo..

su dengan bob… pre engagement punye gambo. wakakaka

sotong goreng tepong

zool, hanis, sue, zura, bob

hahahahah tetibe aku terbuat backdated entry. patotnye kene update untuk kelantan! wahahaha.. sat lagi kelantan pulak. :))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: