cendawan

dah beberape ari dah asyik makan cendawan je. ni gara2 nak kurangkan makan nasik sebab berat badan dah terlaluuuuuuuuuu berat! takut jugak belum 30 sok dah memacam penyakit sampai. so kurangkan makan nasik. and malam tadi zura masak meehoon sup + cendawan yg kelabu + cendawan jepun pepanjang tu+ brokoli + fishball/fishkek + sotong. ahahahaha. nak jaga kesihatan la sangat. last2 makan banyak jugak!

aku sekarang pakai d70 seken. beli dari mr tom kenal kat forum lowyat. mase beli aritu, mase dok testing (sebab dia bagi skali 50mm f1.8) aku dah try shoot gamba awan tapi tak berape nampak. then mase tu jugak, tetibe memori kad ade tulis CHA. tapi mase tu dia dengan konfiden cakap kat aku takde pape, kuarkan balik then masuk balik then ok la. aku pon bangang pergi percaye. at first pegi tuka ccd kat pudu plaza dah kene 180 lebih kurang, then tetibe shutter mati so kene tambah jadi total 350. then tom bayar 250 aku kene topap gak 100. skrg sume dah ok kecuali yg part memori kad, kekadang risau gak gambar2 ilang, kekadang sampai kena format baru dia nak jalan balik memori kad tu. kalo dah transfer gambar takpe la. kalo tak? fuhhh… kene lak time orang tengah beriye pose nak amek gamba tetibe takleh snap. hambek.. snap kepale aku la camtu! pape pon kene standby beli 2nd memori kad. anyone nak jual cf card murah2? huhuhu

aha! arini rabu. so tengok cite ape malam ni? SANTAU. wakakakka. sah la tak pegi wayang. fyi, kat alamanda takde citer yg best. yg ade cume prince of persia ngan lagenda budak setan. yg lain sume waktu tayangan dia takde yg malam. prince of persia dah tgk last week, and lagenda budak setan? hurm. tak suke farid kamil so beli vcd cetak rompak atau download jek la. tu pon kalo rajin. atau abaikan jek la. rasenye ramai yg minat. yela buku tu mmg lagenda la zaman2 aku skola dulu. meletop abis. sampai tebal mengalahkan kamus kot? hakhak. takpe la, malam ni jimat rm6, kite layan santau je kat umah. hahahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: