semalam tak tgk wayang

ye, semalam tak tengok wayang dan kiteorang tak tengok pon citer santau.  penakut beno si su ngan zura ni (selambe no ngutuk.. hehehe) pengabisnye lepas tgk biggest loser kiteorang tgk csi pastu america’s next top model pastu tido. kehkeh. takde aktiviti pon, dahla ujan dari petang. so pagi mmg sejuk gile. first time lepas alarm bunyi aku off and then tido balik, biasenye aku terus bangun duduk dah. tapi pagi tadi tak. huhuhu. apsal la aku ni pemalas sgt. album su pon tak settle lagi. nak edit2 pon kejap kang aku tgk benda tu, jap lagi kang aku tgk benda ni, jap tgk cafe world, jap tgk blog orang tu org ni. hahaha… :p

2 comments
  1. chuka said:

    amboi kutuk lebey nmpak??

  2. ebikko said:

    takde la lebih pon, sikit2 je. hahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: