dulu lauk

world cup 2010 bosan seh.. tah kenape aku tak berahi nak bangun memalam tengok world cup mcm 2006 dulu. sanggup set alarm n remind kat member2 suruh tlg kejut aku bangun kul 2-3 pagi semata2 nak tgk world cup. sekarang ni tv kemain besar, astro sport gitu tapi takde la sampai amek HD. tapi tak semangat langsung nak tengok bola pepagi buta. cukup stakat last game kul 10 malam-12. then bangun pagi bukak info n highlight. tgk sape yang menang game malam tadi. gitu je. tapi tatau la bile tibe semifinal nanti ker kalo ade game kul 2 pagi tu nak bangun ke tak, tu decide kemudian.

dulu malaysia lawan korea, korea tu leh buat lauk je, malaysia kuat dulu main bola. sekarang? malaysia dah jadi cencalok pon orang tak perasan. kalo teruskan prestasi dan makin meningkat, mebi malaysia dah masuk world cup macam korea. tapi ape yg dah jadi? nak masuk lg 10-20 tahun pon mustahil aku rasa. bkn nak memperkecilkan team negara sndiri. tapi, nak sokong pon takat2 negeri sembilan lawan kelantan. hahahaha. yg Johor lagi takyah citer la, buat malu jek. tak sokong kang marah, bile sokong memanjanggg je kalah. macam maner??

nih layan namewee lagi bagus

pikir2kan dan selamat beramal~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: