hati

tetibe nak citer pasal hati. manusia yang takde hati dan perasaan. sebab? arini aku cam dilanda kemaruk update status facebook. and ade beberape video yg aku post jumpe dari sana sini yg menarik perhatian dan elok dikongsi bersame kekawan aku. ade satu video yg show pasal cheetah bunuh kera mengandung, then kera tu terberanak time dia dah nak mati, so anak dia keluar n guest what, cheetah tu bela kera tu. cheetah tu macam rase bersalah sebab bunuh kera tadi. fuhh.. tak ke menyayat hati.

tapi…

dalam kul 4.30 tadi, aku tertengok pulak satu lagi video, yg sangat kontra ngan video cheetah tu, sebab ade sorang pompuan (macam chinese atau korea atau japanese etc) yang mule2 dok belai2 kucing tu, then tetibe je dia letak anak kucing tu kat atas jalan, then dia start pijak2 anak kucing tu sampai mati. dah la pakai high heels, then pijak perut, kaki, masukkan bucu kasut dalam mulut then pijak mata. WTH! FUCK U! aku bengang gile tengok video tu.

korang nak tengok? tengok kat sini http://www.facebook.com/video/video.php?v=105831346133299

image by mosippy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s