dapat duit

aku pon tak sure benda ni betul ke tak. tadik kawan aku post kat wall aku kat fb, then aku tgk instruction dia senang, register, pastu klik kat link yg dia bagi, then korang dapat duit. aku try jek la. korang leh try gak kat sini nama dia Income Web. kalo ade pape progress aku akan update pasal benda ni. kalo takde (atau aku yg malas) aku tak update la.. hohoho. tapi sekarang mmg banyak org buit duit gune internet kan? so ape salahnye mencube. :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: