toy story 3

ha yela semalam rabu kann.. so p tgk wayang toy story 3. tiket murah. hakhak. sebelum tu p ke jusco equine untuk jcard day. memekak betul time happy hour. sampai orang call pon tak dengo beb. pas beli barang, p melantak kat arena. makan nasi ngan sotong + lala. disebabkan tengah kebulur so jadi sedap la. pas melantak gerak ke alamanda. toy story dalam 2 jam gak la. mase start citer ade la beberape ‘betina’ gedik dok kat row belakang, pergh sangat annoying mulut ko ok. memekak je. nasib lepas aku toleh belakang 2 kali dia senyap. kalo tak mmg aku sound bagi satu wayang dengo terus.

toy story 3 … erm, pade aku jalan cite best, kasi la 4/5. animation dia takyah citer la, mmg meletop. tapi cam banyak part yg sesedih. siap time yg kat dalam tempat bako sampah tu, rase cam nak mati dah semua.. siap pegang tangan.. fuh… terbaekk

i hate stoberi bear!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: