sotong

aku takleh blah betul ngan si paul ni, memandai jek main tilik2 nasib pulak. yg manusia ni pon satu pegi percayeee je ngan perbuatan si paul ni. isk2.. anyway paul, congratz sebab berjaye teka germany menang lawan argentina and germany menang lawan ngan england. cayalah! hahaha

arini ade paso malam kat bangi, tapi cam malas nak pegi, kalo pegi pon beli buah je. and pagi tadi ade pesta besar-besaran clamping keta kat area umah, so sesape yang parking kat corner2 tu watch out! and aku sndiri pon dah kene warning, ketas merah gitu (kelasss ko..)

so pasni kene balik awal bak kate su, untuk rebut parking, kalo tak kene clamp. kekeke

oh ye, tetibe teringat kat chan abdullah. pergh mantop la dimsum ngan segala makanan yg ade kat kedai dia. ekceli kalo makan, better makan nasi berlauk. aritu pegi bertige tapi makan macam berenam. wahahaha. dahla duduk kat entrance kedai, so semua makcik/pakcik yg lalu, akan pandang 2-3 kali.. mebi dieorang terkejut tengok lauk yg kiteorang makan.. maklumla tomyam dia rm12 dan mangkuk sebesar kuali. hahahaha. udang banyak bleh makan untuk 5 orang rasenye. lelauk yg lain mesti dicube ialah butter prawn, ayam lemon, tomyam tu kalo nak order make sure makan ramai2 sket.. kalo 2 orang makan tomyam tu mesti pengsan!

dim sum.. nyum2

lazat sungguh…

amek ko tomyam dia…

gune kamera enpon je ni.. tak clear..

2 comments
  1. Cik Sue HouseMatE..Ngeh...Ngeh said:

    Pergh!!!TOmyam….meleleh air liur jap…

  2. ebikko said:

    udang.. udang… hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: