bola lagi

yuhuu holland dah masuk final. alhamdulillah. game mlm tadi nyirap aku ngan pengadil. sampai tahap rase nak tutup tv masuk tido jek. tapi mujur gol jugak minit ke 70. 2-1 holland – uruguay. then gol lagi satu, pastu uruguay gol lagi satu, result final 3-2. puas ati tgk game mlm tadi walopon mate aku dah ngantuk ni. malam ni spain vs germany. malas ah aku tengok. macam sial. kalo menang pon orang lain sakit ati nak buat ape. yg penting world cup kali ni aku sangat puas hati (tak kesah la memane team skali pon yg kalahkan bra…, aku mmg suke.  tapi this year kene pulak holland yg kalahkan, so double happiness la! sori la bra….. fans, aku mmg dari 1998 tak suke….)

celebration

laju gile mamat ni bawak bola

kan dah gol..

mcm tak caye dah gol.. hehehe

aku rase malam tadi dia hero la..🙂

tepuk tangan holland menang leh masuk final wc2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: