another story about world cup

yer siot aku update pasal bola lagi. warghhhhahahaha seronok betul aku dengan world cup tahun ni. memang sejak dari awal sebelum world cup bermula aku dah support Netherland dengan spain, dan yang mengembirekan aku ialah kedua-duanye pergi ke final. whattttttttttttttTTTHHH!! hohohoho so, mase final nanti, aku tak kesah which team yang menang.🙂

anyway game mlm tadi tak hot sangat, since kedua-dua pasukan (Germany and Spain) susah nak tembus pasukan lawan. dedua jaga kemain lagi, walopon dah ngantuk aku gagah gak tengok. break jap siap makan nasik lauk sotong (walaupon aku sokong paul — tak percaye tapi sokong saje suke2) aku tetap makan sotong masak sambal. hahahaha. mase tetengah spain main tu, aku siap cakap kat zura yang si puyol tu muke cam dee artis kat malaysia ni. wakakaka.

carles puyol

dee

ahahahaha ade beza tak? yang bezanye si puyol ni hero spain malam tadi sebab berjaye tanduk bola masuk ke gol germany (yg coach dia angkuh jugak macam maradona tuh)

ni saat2 kegemilangan gol malam tadi

si puyol tanduk

happy gile si pique ni

aku tgk david villa kecik giler nak dibandingkan dengan boateng. paras2 bahu je weh.. patot la tak lepas2 nak sepak bola masuk gol. huhuhuhu

mane lu punye gol bro….

org awam yg berjaye menceroboh masuk ke padang.. hahaha

ape perbezaan penjaga gol german (neuer) ni dengan org digi?

hohohohoho

so final nanti spain akan bertemu holland. pasni akan ade satu juara baru. takde la orang dok cakap “atleast team fav aku dah penah menang byk kali” yela.. tu dulu. untuk tahun ni tak menang kan? tu yg penting kot… org bkn main world cup 1998 ke 2002, ni tahun 2010 la…

penyokong german yg kecewa….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: