2010 week 27

ade ape dengan minggu ke-27 ni? kat putrajaya arini dah start sailing week. insya allah petang kang aku pegi. lokasi kat ngan pullman tu. kalo taktau direction, pegi ke arah PICC, pastu cari pullman, anyway dah ade bunting kat sepnjg jalan nak ke tasik tu. sbb ptg smlm aku dah pegi survey tempat. hahaha. jauh gak ler dari umah, buang minyak. ciss… and satu lagi event yang ade minggu ni sampai ke 18hb ialah pesta floria. lokasi tak silap aku kat presint 2, dekat2 ngan office2 tuh, bestnyee…. tak sabo nak pegi. anyway malam sabtu ade konsert amal uji rashid ngan hail amir. aku kene pegi, tapi anak bos aku senyap je tadek bagi pape info. kalo dia tak inform nanti aku malas ah nak pegi. pape pon prepare jek la pape yg patot. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: