ong bak 3

last night pegi tgk wayang citer Ong Bak 3. Since aku tak pernah tgk ong bak and ong bak 2 so aku blur jap la. nak google bace sinopsis pon malas. so pade aku cite tu berkenaan org baik vs org jahat. wakakakaka. katenye ong bak 1 best, ong bak 2 citer yg panjang (2jam lebih) dan ong bak 3 yg si burung gagak tu sebenarnye bukan watak utama (tapi kenape smlm aku tgk dia cam watak utama yang jahat?)… ade part2 yang kelakar tapi semua org cam seriusss je tengok cite tu, takde sesape berani gelak sampai satu part, sorang mamat ni gelak tapi nampaknye die gelak sorang2. hehehehe

malam ni nak p tgk the sorcerer’s apprentice lak (ye bkn movie day tapi nak tgk gak..) arini baru keluar kot cite tu. dah booking tiket tadi dapat 7 rows from screen. ok la.. tak mcm smlm dok 2 row from screen. wakakaka. nasib citer kejap je. kalo tak… teleng terus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: