durian

yes aku demam! sebab durian ker? aduyai… mmg melantak durian banyak gak dalam minggu ni. last week (tak sure tarikh) p melantak ngan fida, nasib smlm aku dah sakit tekak, kalo tak pegi melantak durian lagi skali kat seri kembangan.. fuhh mmg meninggal la kalo makan jugak semalam. huhuhuhu hidung pon dah nak tertanggal kot selsema, asik bersin tak henti2. tisu pon dah kekurangan dah ni. smlm fida bagi pinjam dia punye eos 7D. bahagia je rase. tapi aku tetap cintakan d70 aku. walopon no aku 70 dia punye 7 je dan dia punye 7k aku punye bukan 70k hargenye, tapi disebabkan dah biase pakai d70, selesa dah pakai d70 kan. ringan pun iye. tapi 7d mmg masyukkkk laa… huhuhu. ni gamba p melantak durian arituh.

wahahahaha muke tenang. kalo mati pon tersnyum kot? wahahhaha

btw mlm tadi dengan demam2 gagah jugak pegi tgk citer perintis ahli sihir (wah translate melayu gitu). disebabkan demam (lagi skali) terase citer tu sangat panjang. aku cam rase citer tu 3 jam setengah. wahahaha. padahal tak sampai 2 jam pon. sejuk sangat rasenye. tak penah aku mintak jacket orang lain. tapi mlm td buang tebiat pinjam jaket sbb sejuk. jalan citer dia not bad la. and hero dia tu berlakon citer she’s out of my league. mamat tu cam skema abis. ala2 hero transformers gitu.

pagi tadik aku beli nasi kat kedai kelantan tu lagi. kedai tu jual ayam peberet aku, ayam panggang. tapi nak dijadikan citer, aku ni sebenarnye tak pernah makan itik. dah berzaman aku beli kat kedai tu, beberape bln lepas baru aku find out yg sebenarnye kuah yg aku suke sesangat tu adelah kuah itik. dan2 terase kembang tekakkkk.. hahahahaha. tapi aku telan jugak. hahahaa. dulu aku ni mmg makan sume benda pelik2 ni. arwah ayah aku lagi best, bela ikan dalam akuarium pon aku makan gak ikan tu. wahahahaha. ko makan? tak punyeee… pastu, aku mmg cam suke benda2 pelik ni, pasni mebi aku akan start cube makan itik, ikan semilang (ok yg ni ramai org makan… aku je tak makan), landak, etc….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: