demam

alhamdulillah aku dah sehat daripade demam. dah bebas. tak suke ah demam2 ni. lagi2 ujung minggu ni ade event member aku tunang, so kene amek gamba kat muo. yes! bleh balik kg๐Ÿ™‚ nanti lepas 2 minggu puase nak balik kg lagi. zura pulak demam lagi arini. tak p keja – MC. ni semua gara2 byk mkn durian/rambutan agaknye.

ntuk gamba tunang tu rasenye aku memerlukan 70-300mm tapi yus nak pakai pulak. pasrah jek la.. tatau nak cari mane. aritu kat ftz ade sorang nak jual sigma 70-300 macro rm100 tapi aku terlepas peluang sebab dah ade orang lain reserve! cissss…

good news – dah dapat umah dan bakal pindah untuk sekian kalinye. orang tua2 kate dalam setahun pindah 3 kali nanti pada kedana. nasib baik pindah 2 kali je. hehehe. kalo nak ikut sejarah, tah nak dekat 10 kali kot aku pindah umah. memula dok KL dulu dok kat TTDI 3 bulan, pastu kota damansara seksyen 4, ni dok lame gak dalam setahun. pastu pindah seksyen 6 umah tingkat 3, dok setahun, pastu pindah tingkat 2. dok dalam 6 bulan agaknye. pastu pindah seri kembangan 2 minggu. hahahaha. pastu pindah seksyen 5 beberape bulan, then pindah ke seksyen 8 pulak 2 tahun. tu paling lame la 2 tahun. pastu dok presint 11 dalam 5 bulan, then presint 15 ni tingkat 11 baru 4-5 bulan nak kene pindah tingkat 2 pulak. harukkkk

ni gamba anak buah aku. comel kan? cerdik sangat budaknye. kat perth skrg ni. aritu dok ngaji bace alfatihah slang pon dah cam orang putih. dok speaking jek la ko yek.

camne nak kurus??????? wahahahah motifff tetibe citer pasal kurus?? hahahahaha. sebab seluar dah nak tetas okehhhh wakakaka. camni la, aku ni tak tau gemuk ape, gemok air? gemok lemak? gemok sebab pemalas? semua siotttt… tapi aritu ade pegi ke uptown bangi (ok bangi dah maju setapak lagi) ade jual foot patch tapi sepasang rm5 mahal doo. hahaha (kedekut!) pastu kat facebook ade orang jual 5 pasang rm17. wahhh menarik kan? pastu sekarang ni aku dah start jual tungku moden. ade sesape berkenan nak beli? aku sndiri pakai kat umah yer tuan2 dan puan2. buat panaskan punggung. kengkonon pecah lemak gitu. hahaha. tapi serius pakai bnda tu mmg automatik aku berpeluh. sebab panas hokehh..

den jual murah yo… kontek me 0122080522 anytime. kalo jejauh sangat pos je ye.. tak kuase nak anto

ape fungsi menatang ni?

Fungsi :
1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Mengurangkan sakit servikal vertebra.
4. Mengurangkan sakit kepala, sakit gigi
5. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang badan.
6. Melegakan masalah sengugut (period pain)
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Mengurangkan masalah lenguh-lenguh lutut dan sakit pinggang
9. Mengurangkan masalah perut kembung.
10. Melegakan bahagian tulang patah

ade gak org yang drive jejauh, charge siap2 kat umah, pastu pakai time drive selit kat pinggang. fuh terbaekk tapi jangan la time pepanas bebeno tu kang melecur pulak. hohoho

ha kan banyak tuuu fungsi dia…. hahaha

Siapa yang sesuai memakainya?

* orang dewasa 12 tahun dan ke atas.
* wanita yang baru lepas bersalin dan menghadapi senggugut.
* Menghadapi masalah lenguh badan dan angin.

Jaminan : 1 bulan (Lampu indicator tak menyala atau bantal tidak panas selepas di “charge”)

Harga : RM 40.00
*Penghantaran percuma sekitar semenanjung Malaysia
(utk khidmat pos laju sila sms/email sy utk bayaran sebenar)

Untuk tempahan dan pertanyaan sila telefon/sms/email saya :
Norazreen – 0122080522. kalo nak cash on delivery area bangi/kajang/putrajaya jek. kajang pon tengok tempat sebab aku bukan tau sangat jalan kat kajang tu. hahaha. UPM/serdang/seri kembangan ok gak la..๐Ÿ™‚

kann tak memasal promote…

2 comments
  1. ikoko said:

    sedap nama ainin๐Ÿ™‚

  2. ebikko said:

    nama penuh dia ainin sofiya.๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: