pk la sket

pagi tadi mase otw nak p keja, time dah tibe kat area bangi ni lepas dari tasik tu, tetibe 2 buah keta dok cucuk aku, dahla kat depan pakcik pakai kopiah bawak kancil kemain slow. pastu aku lepas je bas belah kiri, pakcik tu mantain kat lane laju, aku terus masuk kiri la. tengok2 viva dok race dengan swift. ape ke bangang sungguh si viva ni? ko tuh sedo diri tak? aduyaiii… kat round about dah sah2 la ko kene tinggal kan. rase nak turun bagi pelempang cap sardin satu kat dia. kalo ko nak mampos pon, jangan nak libatkan org lain bleh tak? aku benci betul dengan orang yang bawak keta kecik ni tapi perasan cam bawak ferrari. ape kes? nak terberak agaknye. bodoh cam lem..! tak memasal entri emo. hahahaha.

emmm minggu ni balik muo. macam banyak je agenda. tah larat ke tak. nak pegi amek stok tungku pon cam malas. huhu jauhhh tuuu. tgk la esok la pegi amek kot… T___T

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: