jangan melebih

melampau betul. ko tak pk agaknye sebelum post tu ek? gamba ko terang2 ade. skrg ko dah delete akaun fb ko pon, orang dah sah2 simpan gambar ko dan benda ni mmg orang johor pasti akan ingat. so beware jek la ko yek. tula org tua2 cakap, kerana mulut badan binasa. isk2.. jaga mulut sikit yer Puan Nor Azita Osman.

minggu ni i bz nok, tak sempat nak hapdet. tapi malam smlm sempat je makan kat flaming. hahaha. dan kejadian kat flaming ialah parking kat luar kawasan pagar yg india tu jaga pon dipaksa bayar rm3. wtfun. aku takkan bayar. ko paham tak? aku sengaje hulur note 50 pastu dia suh aku makan dulu nanti time nak balik baru bayar. mmg takkkk la kan. sesambil makan tu teringat gak la kat dieorang, kot2 kang sampai kul 10.30 pon dieorang sanggup tunggu semata2 nakkan rm3 tu. hehehe. mmg dieorang ade tunggu tapi leka berbual, so ? cabut la… :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: