SALAM

senawang specialist kat seremban… servis takde la sebaik mane, privacy pon tak dijaga langsung. orang boleh keluar masuk sesuka hati mak nenek dieorang, tak kesah la pukul 1 pagi ke, kul 5 pagi ke. kalo la kate kan tetibe ade la orang kenamaan ke duduk kat spital tu (yg kekononnye specialist) then ade orang sesukati ceroboh masuk tak ke naya tu? aku bercerite ni mengikut pengalaman. sepanjang faiz duk kat spital tu, sekali nak masuk melawat sampai 30 orang pon takde hal. kalo kene pape jangkitan ker, hospital nak tanggung? jangan harap la kan… aku sangat marah ngan hospital tu, servis teruk, mintak towel lap muka pon nak charge. palat betul! rase aku tiap kali salin baju, salin cadar, alas bantal, bantal tu semua dieorang charge kot.. sbb tu duduk 3 hari je kene bil sampai 17ribu… mungkin tv lcd yg dieorang ltak kat dinding tu pon tiap kali bukak dieorang masukkan bil skali… T____T

ape2 pon aku harap family zura tabah hadapi dugaan besar di bulan Ramadhan ni. Insya Allah ada ganjarannye kelak. Kalo ade la yang terbace entri ni dan ingin bersedekah untuk family Amirul Faiz, sila tinggalkan email kat aku norazreen@gmail.com aku akan bgtau details…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: