ribut jasin

kepade yg terlepas buletin utama tengok macam mane ribut mengganas kat jasin semalam petang, ni video dari dalam youtube yg berjaya dirakam oleh orang awam…

aku harap semua insaf la dengan video ni. ni semua bala menimpa… tak sedar gak tak tau la. yg jadi mangsa orang yang mencari rezeki halal kat bazar ramadhan…

lagi satu isu yg aku nak sentuh hari ni pasal Buang Bayi Hukum Mati! yes, aku sangat bersetuju!!! Harap undang2 ni dilaksanakan, dan kite leh tengok kesannye nanti same ade berkesan atau tidak. So beware DNA korang kalo berjaya dikesan, hukum mati je. berzina pandai, lepas tu nak tinggal je tanggungjawab.. banyak canteeekkkkk

nampak sangat kan dunia dah akhir zaman. buang anak macam buang semut kat kaki. ko tak kesian ke kat baby tuh? baru lahir kot.. alang kan nak bunuh binatang pon tak sanggup, ni pulak buang bayi.. fuhhh… mmg patut sangat udang2 ni dilaksanakan. sekali lagi, PATUT DILAKSANAKAN!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: