karen

ni bukan karen yg bahase indonesia tu, tapi karen = elektrik. aku terkena renjat tadik. shaking abis satu tangan kanan. ni semua gara2 aircond kat opis yg asik terkencing sampai nak tertanggal dah cat kat dinding, then aku ni pon bijak bistari pegi nak tolak cat tu pakai besi… mmg mampos la kan. nasib tak meninggal tadik. shaking sampai ke siku beb. ni pon tangan rase lain macam… huhuhu.

kalau la meninggal tadik, tah bile la orang akan jumpe aku kat opis ni. dahla bos aku takde pi shanghai sampai next week. so next week kalo bos aku masuk opis, mesti dah berulat, dah kembung kan…. hiskhisk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: