letih

lastwweekkk punye aktiviti wiken mmg memenatkan. tapi mengeyangkan jugak. hahaha. sbb open house kan. pepaham la time raya ni. memula dah pi kelas SNAP kat puchong, kena cuci ngan clorox ngan cekgu, pastu gerak ke ioi makan jap kat mcd, pastuuu.. lah dah tau nak p open house p makan dulu apehal kan?? hahaha. terus gerak ke nilai bersama baiey, *mtk tlg tnjuk jalan sebenarnye* then p terus ke umah ina. lepak2 makan satay ayam/daging, ade mee bandung tapi aku tak larat dah nak makan. pastu ujan lebat giler. mmg takleh nak gerak ke memane. lepak sampai lepas asar, gerak plak ke umah poksu kat bangi. umah poksu makan laksa johor, ade memacam dessert. meletop abis. sampai kul 9.30 camtu, baru balik umah. esoknye sambung lagi, umah pokde lak kat cheras, pegi kul 12 balik dalam kul 2 gitu, pastu gerak ke putrajaya, then nak ke nilai, otw tu singgah raya jap kat umah bos aku kat seksyen 4 tambahan. dapat duit raya gitu.. kelasss ko!

terus dengan pantas ke nilai membeli barangan rumah (cewah) pastu, tak puas kat nilai terus ke damansara pulak.. sampai umah kul 11 malam dan kepenatan angkat barang, pastu dalam kul 1 kot tidoq sampai pagi.. kat opis pon ngantuk. gambaq? tak sempat nak transfer. huhuhu…  esok sudah.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: