batu pahat n uia

dah dapat approval dari bos untuk balik awal harini sempena x-housemate aku nikah arini lepas asar kat batu pahat. parit sangit. so, dalam mase yg same, leh amek video nikah and aku harap dapat shoot sikit2 untuk assignment baru dari cikgu saiful. kecewa sikit sbb tak dapat pinjam 7d tapi takpe, kekurangan mutu tu boleh disapot oleh d90.. i lap u d90. muahsss

video nanti sempoi je. maklum la aku tak penah pakai lagi. harap2 menjadi. berusahalah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: