utusan 111010 – persandingan sheikh muzaffar dan dr harlina

uollss mek kuar paper gitu. wakakaka. utusan page 15 dalam negeri tarikh 11/10/2010. aku ditag along oleh team candidsyndrome (thanks cekgu Saiful Nang sbb bagi peluang explore wedding of the year – decade ni)…  fuh merasa la aku duduk celah2 ketiak press semua. hahaha. mmg hetric sangat! 9hb tu ekceli aku attend wedding as official photographer untuk majlis bob dengan sue kat melaka. aku pinjam lens 80-200 f2.8 milik bro afrozaini tapi bile tibe hari kejadian tetibe takleh autofokus. sangat sedih n memule aku panik gak weh. tapi takpe, pakai kitlens ngan 50mm pon jadik la. lepas je majlis, pi shoot outdoor tu pon takleh amek byk sangat gambr sbb pengantin dah penat n muke tak berape nak ceria sangat. patot suh minum redbull dulu tadi. hahaha. pastu bergegas nak balik putrajaya. mujur gak semua selesai sebelum kul 6pm. singgah kat jusco melaka dulu untuk beli persiapan aku before wedding sheikh muzaffar ngan dr harlina.

hari yg ditunggu2 tiba, seawal 5.30am aku keluar rumah untuk ke markas candidsyndrome kat puchong, dalam kul 7 kiteorang gerak ke masjid besi. dan aku + hafiz atan CS jadi sweeper (tapi aku sweeper yg sangat slow..) pegi shoot details, and catering etc. pastu tunggu punye tunggu, dalam 11+ gak la majlis start. orang ramai bagai nak gila. yg official nak buat kerja pon susah dah. pasal dah berebut2 kan. mujur gak ade tag official photographer, lepas gak masuk dalam kawasan n memudahkan sket amek gambar.

untuk majlis persandingan pulak, syok sangat bekerja. team mmg happening habis.

dari Saiful Nang “saya gembira sangat dapat bekerja dengan sinergi yg hebat bersama mereka yg hebat spt Leeyana Shamimi , Yuslan Suip, Azman, Que, Bumi, Fuad Topa, Khairul Hazwan, Hafiz Atan, Muhamad Dinie, Ezu, Norazreen, Fauzi, Afrozaini, Syafilly, Faizi, Yanti, Riddix, Rahami, Ashraf dan mereka yang didatangkan dari Brunei Darussala…m seperti Adam, Koo Jinchen, Bahrum, Ahim Rani, Amir, Ghazi Maslan & Erol Nang yang telah sama-sama menjayakan projek fotografi dan videografi perkahwinan Angkasawan Negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al-Masrie bin Datuk Syeikh Mustapha Al-Masrie & Datin Dr. Halina Mohd Yunos. Saya gembira dengan komitmen anda! Syabass!!” fuhh terkembang gak idong nama aku disebut skali :)))

sempat gak ah aku amek gambo sekeping ngan dr. halina. mmg cantik wehh dia. tak tipu!

gambar2 aku masih takleh upload.. tunggu green light dari cikgu SN.🙂

gambar dari kacuk, hafiz ngan fuad topa candidsyndrome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: