bukit fraser

minggu yang sarat dengan aktiviti. jmaat malam pegi ke bagan lalang menikmati makan malam yang super lazat walaopon kedai tu buruk jek. kiteorang sanggup redah n jalan jauh2 untuk makan seafood. berbaloi sebab sangat sedap hokeh! tapi aku tak amek port sangat nama kedai ape. sbb dah malam. nak amek gamba pon tak nampak. sebat amek gamba makanan jek la.. hehehehe. btw thanks so much to sue n bob sebab belanje aku ngan zura malam tu. RM172.20 ok… hehehehe

aku sangat jatuh cinta ngan udang goreng tepung ni. sedap giler. miss u udang goreng tepong..

sotong bakar pon sedap! kuah asam dia.. fuh…

camwhore…

pastu ari sabtu dalam kul 3 petang gerak ke fraser hill pulak. sepanjang jalan tu hujan.. tapi renyai2 jek la. so pepaham jekla tempat tinggi + hujan = super sejuk! aku menempek ngan family zura since mira ngan amir tak join. hehehe. selambe je kan. takpe la, dapat la aku jejalan + amek gambar.🙂

sejuk weh… tak tipu!

yg minat macro2 sesuai sangat lepak sini…

dah tak berkabus dah…

kanak2 riang… hahahah

naufal yg sangat cute

hihihi cute kan tisya?

nak balik dah…

nasib baik aku dah tak mabuk cam dulu2 mase zaman kecik2. jalan jauh dok dalam keta pon pening muntah2. kalo la mase kecik dulu pegi fraser hill ni mau hijau dah muka aku…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: