makan dalam

“menyesal lah aku kawan ngan ko!!!” penah tak terima kata2 hinaan macam tu? hahahaha. pade aku ayat tu sangat makan dalam and sangat sentap bila terkena… mungkin hati ko pon cam kena tusuk dengan keris (kenape keris? sebab keris bengkang bengkok, so sakit extra berbanding pisau biase) tapi kalau benda tu dah jadi bahan cakap harian atau mungkin bile time ‘panas’ mesti nak ungkap ayat yang sama… lama2 ko akan rasa down sangat and dari first time lagi ayat tu diungkapkan, mmg dah dimaksudkan. paham? maknenye, mmg menyesal la kawan. topik semalam kat hot.fm pasal memula kawan baik tapi pastu jadi musuh. sampai mcm tak bertegur sape. jumpe pon mcm org tak kenal.. gitu. ade satu caller citer yang penah gaduh sampai kena tampar. and pastu mmg tak kawan lagi dah la… huhuhu. adat manusia mmg camtu. bile ade depan mata tak pernah nak hargai…..

ape2 pon, selamt hari deepavali esok kepada semua yang menyambutnye esok. aku time2 cuti mmg tak update la blog ni. takde internet. malas nak melepak kat ali 1 bistro tu. hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: