alone!

ok.. this is so not funny. aku baru ditinggalkan oleh housemate aku untuk tempoh 3 jam. since dia berangkat pagi tadi kul 7am menuju ke intan untuk program dpa, aku dah stat rase sunyi. gile ko, aku dok umah tu 7bulan setengah tanpa ada seorang pon peneman. time ni la baru terasa nak cari boifren. (warghakahakaha). demmm… mmg sangat taktau nak buat ape, pegi opis pon rase bosan yang teramat (aku dok opis pon sorang.. ape kejadahnye nih? umah takde orang, opis takde orang. Loser!)

untuk semua yang ramai kawan… hargai kawan korang. jgn jadi cam aku.. bile dah sesorang mcam ni.. baru nak menggagau cari kawan. kawan pon dah takde wehh.. faktor kenapa kawan kurang

1. usia. set2 baya2 aku ramai dah kawin. dah ada family, anak, husband, so takkan nak hangout ngan aku lagi pegi melepak tengok wayang?

2. kerja, tempat kerja aku.. ades la.. kompeni construction sume jantan and sentiase bz kat site. so aku minah opi sorang2. jarang sangat jumpe bos. orang lain tanak agaknye jumpe bos kan. tapi sangap doohhh takde orang. nak bercakap ngan sape pon tatau.

3. aku ni panas baran, ego, so semua orang tak suke kawan ngan aku. hahahaha. (loser again!)

ahhhh dem.. ape ni. apsal mengelabah sangat. rilek, ade mase 7 bulan lagi nak kena biasakan diri. nak kena bzkan diri ngan kerja2 opis, kerja2 photography. 🙂

untuk bdk2 yang baru mendaftar dpa arini, selamat menjalani kursus2 ganas n semoga korang kurus dan hitam. hahahaha

Advertisements

4 thoughts on “alone!

  1. “time ni la baru terasa nak cari boifren. (warghakahakaha). demmm…”

    aku pon kdg2 gak rasa mcm tu.. nak2 kalau duduk rumah dgn org yg bf die dekat2. perghh.. tibe2 rase desperate time tuh! tapi, bile kawan are around, terus lupa pasal semua tuh..

    eyh, member kau kan ramai. bdk2 SAB tuh

    1. dieorang bz weh. mane ade jumpe. last aku jumpe besday bedot aritu kot. bulan 2. (WHAT) raya pon mane ade jumpe. hahaha. yela weh, ko dah ade boipren lain la. kekekeke

    1. aahaaa.. betul la. aku dah terlalu kurang kot.. bukan dah berkurangan jek lagi. cam dah takde. aku ingat org single dah pupus. boleh? hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s