coklat

ades lepas mak aku balik dari perth aritu, banyak betul coklat yg dibelinye kat sane. mmg obes bertambah la aku. ni coklat yang aku tak penah jumpe kat msia. rasa berangin je. sedap tu sedap gak la~ ala2 ubat gigi colgate gitu. hehehe. sape yg suke mint cam aku bleh la makan.πŸ™‚

sebenarnye aku takleh nak konsentret buat satu keja. aku sedang dilanda ngan album2 wedding, tapi gatal tangan gak pegi shoot gamba coklat la, bawang la, shoyumi la.. haahahahaha

 

ni album zamri + aimi yg dah siap print. jap lg baru aku nak pegi pos kat depa kat pahang nun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: