salam hujung minggu

minggu ni balik kampung, awal bulan kan.🙂 mmg tiap2 bulan balik kecuali time emak aku takde pegi memane baru ler aku tak balik. pastu sabtu pagi bawak ayed, kak nor ngan adik aku pegi jalan2 kat melake. bkn buat ape pon, sambil2 p jumpe member aku si mai ngan tunang dia, amek sket gambo untuk dieorang. sebenonye amek gambo untuk buat bunting dieorang kawen nanti. mai ni besfren aku mase keja kat jusco dulu. tapi still keep in touch sampai skrg walaupon masing2 dah x berkhidmat ngan jusco. ni antara gambar yg dihasilkan smlm. (alamak ape dia IO error? apsal takleh upload gambar ni, terpakse gune gambo dari fb jek)

 

ni la ayed! ngaaaa~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: