mencuri design

salam, ape nak jadi la dengan org melayu ni? ko tak kreatif, takyah la nak curi design orang, siap berbangga kononnya design dia masuk surat khabar. mmg memalukan sungguh. ko tak rase diri ko pathethic ke? antara ayat yg aku ingat dlm blog dia (sebab blog dia dah diprotect, dah tau rahsia dah terbongkar) dia kata design bodoh2 anta pon bleh terpilih jadi contoh untuk surat khabar. wakakakkaka. mmg sengal sungguh. anyway omaw rozduan, ko mmg chill.

ni satu je yg paling kesian, sampaikan nama pon nak kena ala2 ke? hehehe

nampak, selamberock jek kan..

ni link sebenar http://www.rekatee.com/shop/product/11-Art-Fight/

bleh tengok link owner sebenar  http://www.rekatee.com/member/view-profile/omawrozduan/

si pencuri – http://tengkuaidi.blogspot.com/

kawan yg kena tipu disini – http://kindofsoul.blogspot.com/2011/03/label-afiqerk-masuk-paper-tahniah-dari.html

so kepada yg lelain, moral of the story, kalau bercita2 nak curi design org then mengaku artwork sndiri… pikir2 kan la balik ye. jangan memalukan diri sendiri dan jugak rakan2 anda.

2 comments
    • azreenomar said:

      kan dah malu diri sendiri. heh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: