demam

dah seminggu demam, semalam pegi klinik dengan harapan harga klinik kat muar lagi murah, hampa beb sebab lebih kurang sama kat putrajaya. shahahaha. rm40 der untuk demam jek, ubat ade 4 jenis. n ubat tu tahan untuk 2-3 hari je. huwarghhh. tapi ade satu lagi demam yg tak tau bile nak kebah, demam ipad2! kat opis, si azeem ngan omaw pon masing2 tgk dah takleh blah nak beli sorang satu,tengok mase ari launching teruk bebeno org msia ni, desperate giler, beratur panjanggg sangat nak beli ipad2. tapi yela, kejap giler dah sold out kot. next week baru restock tu pon tak tau bile. gahahaha.

gambar2 dari fans kat machines fb

machines mid valley

sunway pyramid 4.30am lol

klcc… duh

jb city square…

terbaek la sume!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: