cerita kedai kopi

ape yg aku buat lama sangat tak update blog nih? last week, sabtu -isnin ade kursus kat snap (www.snap.com.my) ntuk kelas Zero To Pro – batch 4 (ZTP4). n kelas paling best ialah kelas Art Of Seeing (AOS) n lokasi kali ni kat pasar chow kit. sampai kebanyakkan peserta tak sangka sebenarnye kat pasar chow kit yg dieorang ingat takde pape tu tapi boleh menghasilkan gambar2 yang menarik. ni sikit dari peserta kumpulan 1 – kak eda, ridhuan, nizam ngan khalis.

gambar ni takde edit langsung kecuali resize n buh watermark je

think before u shoot. setiap gambar ade cerita tersendiri dan connection.

gambar ni menunjukkan yg kedai kopi ni sangat sibuk dan penuh dengan pelanggan.

cahaya waktu pagi original takyah edit pon.

kursus ni mmg sangat berguna. aku sendiri bekas peserta batch pertama (setahun lalu). kelas yg padat n banyak praktikal ni tak patot dilepaskan untuk semua yg nak mendalami ilmu fotografi dari Saiful Nang ngan Khairul Hazwan (Kacuk). tak rugi punyer. tak silap siri jelajah ntuk zero to pro akan dilangsungkan kat johor bharu ngan penang. (klik sini untuk ZTP jelajah) kat HQ (KL) dah penuh sampai hujung tahun. so pade yang minat nak sertai kursus ni bleh daftar kat http://www.snap.com.my

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: