sabak awor

salam uolls, arini last day tak puase sebelom esok seluruh umat islam (yg rase diri dia islam) start mengerjakan ibadah puasa. semalam kiteorang berjimba di sabak awor untuk melantak dengan sekenyang mungkin. makan macam piranha walaupon kiteorang tak berjaya makan kat tempat peberet kedai no 8, kedai wak jos, kiteorang makan kat sebelah kedai saleha. rase not bad jugak sebenarnye! so, selamat menjamu mata

proses pemilihan ikan

segala mak nenek kerang

amek air 2 jug.. tembikai ngan olen

otak2 2 bakul der

otak2 paling sedap dalam dunia

kan dah cakap paling sedap dalam dunia… keskeskes

tangan ayed…

selepas selang lebih kurang 30 minit… licin. makan macam piranhaa… haahahha

2 comments
  1. chuka said:

    Sedapnyerr otak2..

    • azreenomar said:

      nanti ko datang kite pegi makan sini jugak wehhhh murah wooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: