wiken di muar

yer, baru last week balik kg, mgu ni ade kat mua lagi🙂 bleh la serbu bazar ramadhan petang ni. ni pon warung sebelah rumah dah berbau sedap semacam je… hehehe. baru kul 3pm, lame lagi nak berbuke. rilek dulu. layan gambar2 best sempena ramadhan ni, gambar asal dari website ni http://www.boston.com/bigpicture/2011/08/ramadan_begins.html

Masjid Istiqlal, Jakarta

new delhi

Beijing

lelaki kashmir, Masjid Jamia, Sinagar…

banyak lagi gambar2 menarik yg memberi inspirasi keinsafan supaya kite menghayati ramadhan.. tengok kat website dia http://www.boston.com/bigpicture/2011/08/ramadan_begins.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: