Family Day 2011

salam, lama tak update, busy minggu lepas sebab uruskan family day kat port dickson. dah selesai ni baru la lega sikit.

 ♪(´ε` )♪♪

patotnye ikot plan gerak dari bangi kul 11 tapi disebabkan abg aku ade meeting tergempar (yg mane sepatutnye dia pon kena join family day ni) terdelay sampai kul 12…. so sampai pon lambat sikit. janji ngan yang lelain kul 1.30 last2 kiteorang sampai 2.10 camtu.. huhu

lepas check in kul 2.30 camtu, kumpul kat rumah kiteorang (sume skali ade 8 bilik, tapi markas kat umah kiteorg) untuk makan tengah hari. then lepas smue dah sampai n dpt kunci, rilek jap, n game start kul 5pm. tapi cuaca cam mendung n start lambat sket.. tapi pastu sume berjalan lancar. sampai kul 6.45 baru abis game, then lepas maghrib baru aku ngan pakcik pegi amek makanan kat seremban umah mak zura. trafik tak berape lancar so kiteorang sampai lambat. sume dah kebuluran… hahaha

ni antara gambar yg sempat aku amek mase kat sana.

mak ndak

makan beramai2…

nak ujan… ok, iye photoshop.. hehehe

acara lumba makan kacang..

acara lumba hisap benang.. hahaha. (masukkan benang dlm jarum sebenarnye)


acara asingkan kacang pulak

jigzaw puzzle

cari gula dalam tepung

yang penting kite enjoiiiii!!!

full album kat flickr ngan high-res punye gambo kat sini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: