Intan Diyana & Reizal

Salam. kelewatan dan kesibukan skrg ni, tak sempat nak update blog. Ni pon cube sempat2kan jugak. Sebab sekarang ni aku tido awal (awal ke kul 2am) sebab macam2 hal nak kena settlekan. So ni assignment untuk majlis perkahwinan Intan Diyana & Reizal kat Pusat Maritim Putrajaya, and disebabkan dieorang ni, merasa gak aku naik cruise Putrajaya tu pusing2. kalo tak selama ni dok tengok orang jek lambai dari atas. hehehe

Semoga perkahwinan ni kekal hingga ke akhir hayat.

Hey Ho Let’s Go!
Azreen Omar
Jr. Candidsyndrome
0122080522

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: