komputerku rosak

aiyooo komputer rosak, ingat nak apdet lagi satu wedding minggu ni, tertangguh sikit, sebenarnye dah edit separuh kotttt, tup2 pc buat hal. sabo jekla. akan cuber dipercepatkan sebelum weekend insya Allah. pening woo kepale kalo pc rosak. esok nak pegi anta repair. (berdoa jangan mahal sangat!) dan kalo leh dpt recovery balik. Tapi kalo tak dpt nak recovery pon takpe, pasal semua file dah backup. Tu la kepentingan backup file. Seelok2nye backup la file kat lebih dari 1 tempat. Dlm pc, dlm hdd, dlm dvd, etc. kalo dah terdesak sangat hdd kawan pon ok. hehehe. yg penting backup kan. tak gitu. Anyway just nak bagitau, yg CandidSyndrome merupekan satu2nye Official Photographer & Videographer untuk wedding Awal Ashaari & Scha Alyahya, tak sabo nak tunggu majlis tu nanti.😀 anyway aku tak jumpe plugin wordpress untuk play video.. hahaha sadiss.. so bleh klik jek url kat bawah ni utk press conference Scha & Awal

Adakah Scha & Awal mengenali satu sama lain?

gambar2 leh layan kat website CS ok ataupon kat fb Saiful Nang – http://facebook.com/snfanclub

komputer rosak pon happy.. tak paham den~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: