Salam Aidilfitri 1433H

family besar yg tak berape nak besar, ramai jugak takde dalam gambar – kak izah & asben, family abg napi *kak ain, ainin. abg rahim, ina, iswat & adam, family along (wifey & 2 org anak)

keluarga kecik aku. takde dalam gambar – aku, family abg napi (kak ain & ainin) & abg rahim.

family kak feda – danial, darwish, abg yem, dina. kak.feda, dania

ayed ngan maklong😀

anak2 buah

ape masalah, aku pon tak paham!

kesayangan saye

last but not least, Salam aidilfitri buat semua yang sudi baca blog ni. Maafkan saye kalo ade terkasar bahasa, tersinggung dengan perilaku, dan semua2lah. Halalkan makan minum.😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: