brunei day 4

salam. dah kenape tetibe aku post balik kt sini ek?? sebabnyeee blog aku yg jomhosting.net tu mcm gampang. masuk kalini dah 4 kali rasenye kena hack. kesian kt blog aku tu azreenomar.net asik kena kaco je dia. tak larat dah aku. pasni abis je keje kt brunei balik kl mmg aku cari hosting lain la. dem u jomhosting.net mmg la ko murah. tp kalo da protection ko cam palat nk buat ape weh. aku xkesah mahal sket (jgn la mahal sgt) janji blog aku aman.

anyway aku pon mmg dah lama tak membebel kat blog. asyik post gmbr wedding je (ye ke asyik? bkn setengah thun skali ke ahaha). since ade mase terluang ni leh la post ape yg aku rase nk post ni.

pejadah buat kt brunei ni?? ade la keje sket ngan opis punya projek. xleh bgtau public. pnc gitu muahaha. aku akan stay dari ahad lepas sampai rabu depan. 11 ari dok sini. ape yg bestnye brunei ni? selain dpt gaji extra, makanan kat sini paling heaven (cume tak cukup pedas. org n9 kena dtg bwk bekal coli padi sndiri lah. ok dah kenape nk coli lak tuh? cili lah, CILI.

paling feberet aku stakat ni ialah kari kepala ikan dieorg. sumpah sedappp sangat. jilat jari la wehh. pastu yg kedua dia – nasi katok. hahaha. murah laktu sbb tu la feberet. nasi putih ngan ayam goreng ngan sambal.

haihhh nk upload gmbr saiz SMALL pon failed!! tgu la ko aku balik putrajaya aku unifi puas2. ni asal masuk kul 5.30pm ke atas je mesti wifi slow sesangat. kdg smpai fedap weh

lagi ape yg best pasal brunei?? hmm. ape? haha aku pon tak sure, cume sini cam aman damai la, jalan raya dia tak sesak mcm kt KL tuh. dieorg jenis penyabar. kalo nak masuk parking tu ko tunggu la dlm beberape minit, takkan ade org belakang HON ko punye. rilekkk je dieorg weh. sumpah tak tipu. bunyi hon mmg susah nk dengo. bos aku ckp, kt sini beli kereta mmg x pasang hon. muahahaha

kereta kt sini byk yg hebat2. kelisa aku tu pon ada. tp brand lain la. keta hebat pon dieorg bwk slowww je. aman damai dunia kalo kt kl camtu. mau berbakul kena sumpah seranah “aparaaa keta canggih bwk 40km/j” hahaha lain sgt culture dieorg ngan kite kt KL. kite plak kt KL beli keta x pasang signal. nak masuk simpan main masuk je xyh signal2 ni. haha.

oh ye. sementara berceloteh kt blog ni, aku sgt bersedih hati. sbb jaket kesygn aku yg beli kt bandung tu dah tercicir kt hotel ni. makcik cleaner baik ko ngaku ko yg amek kan? haipp tak baik nuduh. dah aku yg careless sape suh. padan muke aku. last aku ingat l bwk kuar dr kereta then selit kt beg kamera. pastu smpai bilik pas checkin mmg da xde tp aku x perasan lg time tu. dah petang bru perasan. mmg babai jeklaaa. huwAaa nakkk jaket tu balikkk.

hambik ko, lama tak ngarut dlm blog, sesekali dpt peluang panjang berjela. anyway disebabkan kebosanan maximum malam smlm, aku pegi bace kisah cinta kwn skola rendah akudulu. si aziah. sbbdia baru kawen aritu. n dulu aku rajin gak bace blog dia. mase tu aku rase cam name bf dia lain. kenape tetibe kawen ngan org lain?? hahaha. rupenye dah berzaman aku x bace blog dia. aku stop bace mase dia asyik cite pasal kelas2 dia yg aku x paham tu. maklum la dokter kan. so aku malas nak bace. dah balik sini then aku tgk dah tunang pastu aritu kawen. aku teringat dulu cam nama lain. so aku yg byk mase terluang ni pon dgn kepochinye pegi bace blog dia yg lama2. hahaha barulah aku tau ape kesahnye. sian dia weh. bf lama cinta smpai 6 thn tup2 kena tikam blkg. puiii. nasib baik la aziah, rezeki ko jmpe jodoh lg baik. harap ko bahagia la hendaknye hingga akhirat. cogratz weh (lambat sgt aku wish nih)

pastu malam smlm mmg susah gile nk tdo. p bace blog kak senduk. dah kenape p bace. hambik ubat. makin susah nk tdo pasal dok bntai gelak sorang2. hahahaha syaiton sungguh entry2 kak senduk tuh. latest dia update pasal mulut itik. mmg terbaek la entry dia tu. x pnh aku bace x gelak. kalo bace reramai kdg cam segan lak. pasal bahase dia tu kdg lucah bebeno tp kelako la kalo bace sorang2. hahaha

kla ni tab lepas ke tak nk post ni. tah2 kang terperuk dlm draft je. bye. adios amigos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: