Freemantle Market, Perth

yang sebenarnye, ni gambar2 lama. bukannye aku baru balik dari perth. gilos. bile ade mase terluang sikit, terutama mase cuti raya haji ni barulah berkesempatan nak update blog. itu pon sebab kemaskini harddisk yang huru hara. terjumpe then baru pilih, edit dan upload. ahahaha. kalo nak harap time hari bekerja mmg jgn harap la kan. sebenarnye aku diberi peluang pergi ke Perth, WA ni tahun lepas, oleh bos Candidsyndrome. pegi ngan krew2 video untuk shoot short film Mastura & Mirza. so di hari last kiteorang kat sane baru sempat sejam je pegi jalan2. sadis! ahaha tapi takpela merasa la jugak nak ke sana. harap duit sendiri tah bile…

gambar2 kat bawah bukan gambar kat freemantle tapi area2 perth, kan dah cakap cume ade mase sejam je utk jalan2. lepastu gerak ke bandar perth, kul 6 hari dah gelap. apple store pon dah tutup. erm, gambar noise? ade aku kesah? d90 mmg diciptakan utk ambik gambar byk noise. ahahahaha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s