KLCC Skybridge

Seriously bile pegi KLCC skybridge ni, yang naik majoriti ialah mat2 salleh ngan wife ataupon dieorang melancong dengan family. Tak rasa mcm kat Malaysia wa ckp lu. Orang2 arab pon ramai. Kiteorang yang dok putrajaya ni pon tak pernah pegi naik sampai tingkat 86 KLCC tu, so ambil peluang time cuti, mtk tlg kawan belikan tiket. So merasa la naik menara KLCC ni.😀 Sumpah tak rugi, try la sekali seumur hidup. Cuma nasib tak berapa baik, dalam 5 minit kiteorang berada di tingkat 86, HUJAN pon sampai.. ;( apela nasib. Tapi takpe, dpt gak peluang tengok awan lalu laju2 dan perasaan seram kat atas tempat tinggi pastu awan hitam datang dari jauh laju mcm nak ajak gaduh. hahahaha. ok selamat menjamu mata bagi yang tak pernah lagi merasa naik KLCC.😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: